Eco Slim forum neapărat, dacă sunteți în căutarea de inspirație pentru antrenamente

Eco Slim forum Sunteți încercarea de a exercita în mod regulat, dar acest lucru nu iese? Inspirație motivačními metode, care vă va ajuta, decizia ta de a efectua. Știu totul. A decis că de această dată mai mult, dar vă doriți cu adevărat mai bine de o cifră care zhubnete și zpevníte. Vrhnete cu capul în antrenament și, se pare că este deja într-adevăr iese. O săptămână sau două te antrenezi foarte corect și cinstit. Este ceva, dar într-o zi ceva zvrhne.

Eco Slim forum nu știu când a venit acest moment de răscruce.

Eco Slim forumCândva ai fost foarte obosit, a doua oară ai nevoie de ceva urgent nevoie, nu este sută la sută și, brusc, au Eco Slim forum trecut două luni, de la ceea ce și-au dat lor practic de un an și forțat să se ocupe doar de câteva ori, și nezhubli chiar nu kilogram.

Găsi și de a menține pe termen lung motivația pentru exercitii diferite pentru diferite persoane, aproape întreaga viață este o provocare. Ne-am adunat pentru tine motivarea sfaturi, care susțin experții:

Conectați la rețelele sociale

Rețelele sociale, fără îndoială, au un număr negativ, dar, pe de altă parte se poate utiliza în favoarea sa. Oamenii de știință susțin că rețelele sociale crește considerabil motivația la antrenamente. Pur și simplu, atunci când pe ele pochlubíte prietenilor că ați decis să piardă în greutate – și chiar mai bine, dacă veți adăuga în mod regulat posturi despre cum eforturile tale de a începe.

Cercetările efectuate au arătat că o mare motivație sunt diferite de fitness grupuri în rețelele sociale. Dacă puteți să devină participant, veți observa progresul înregistrat de alții, de a împărți cu ei cunoștințele și de a discuta, aveți mult mai multe șanse că veți reuși să depășească fluctuațiile și pentru a atinge obiectivele lor scopuri.

Potrivit experților, va ajuta la rețele sociale, exercitiile fizice regulate va ajuta mult mai bine decât, de exemplu, motivaționale, cărți, articole în reviste și altele asemenea.

Amintiți-vă acest sentiment de

Constrângerea la exercitii cu perspective neclare la numărul mai mic de blugi, în care, poate, după câteva luni de la intrare, este relativ ineficientă metodă.

Eco Slim forum un mare sentiment, care a apărut după ce zacvičili.

Eco Slim forumEndorfinele, vyplavované în timpul antrenamentului, pentru că sunt mult mai puternică forță motrice. Acest lucru a fost confirmat de cercetare în anul 2014, în care oamenii de știință au examinat efectele pozitive amintiri pe mai multe motivați la antrenamente. S-a dovedit că cei, care poate fi echipat cu camere confortabile impresia că după exerciții fizice, s-au pregătit nu doar mai frecvente, dar și mai intens decât altele.

Locul de exerciții, începe să facă sport

Că tu, când spui cuvântul “exerciții”, și că cuvântul “sport”? Dacă în acest caz, la fel ca și majoritatea populației, exerciții fizice, poate fi asociat cu o greutate, pentru că, dar și cu stresul și obligațiilor, în timp ce sport, și vă va oferi jocul, timpul liber, o bucurie și o provocare. Și, desigur, inutile de a argumenta cu privire la care dintre aceste concepte sunt mult mai placuta.

Exact la acest lucru atrage atenția de cercetare cu anul 2005, în conformitate cu care, din punct de vedere al motivației și rezistență mult mai eficient, dacă nu vă veți exercita, dar veți găsi dvs. de sport, care va juca și în cazul în care se poate îmbunătăți. În plus, dacă va reuși să adune un grup de oameni, care să se ocupe cu tine (sau vytyčíte-sportive scop – de exemplu, uběhnutí půlmaratonu, și așa mai departe), motivațional efect chiar mai mult.

Pariați pe motivația pozitivă

Sunteți de lectură în fiecare zi în oglindă lor špeky și proklínáte pentru că, din nou, la antrenament vykašlali? Eroare! În schimb, potrivit experților, ar trebui să se concentreze, și nu pe stimulente pozitive și imagina cum va plăcut, atunci când va fi zadýchávat de călătorie cu autobuzul și nezpotíte la vyběhnutí la etajul al doilea.

Ideea de un corp frumos, cu care vei fi fericit, din punctul de vedere al motivației, mult mai bine decât batjocură de el, cum arată îngrozitor. La fel funcționează, în caz că exercitarea uneori dor. Nenadávejte în lenochů, dar mai degrabă în gânduri, concentrați-vă pe modul în care să se simtă bine veți avea pentru a lecțiilor pentru ziua de mâine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *