Cum să scapi de dureri cu ajutorul unui simplu hipnoza?

In afară de fantomových durere în acele părți ale corpului care omul nu are, hipnoza poate ajuta să reziste și alte tipuri de dureroase stimulente. Ia poate, de exemplu, de la dureri de cap (inclusiv migrene), dureri, răni suferite în timpul unei operații sau naștere, de durere, provázejících arsuri sau artrita reumatoida. O mulțime de hipnoza este utilizat pentru ameliorarea durerii în caz de cancer sau dráždivém intestinale (în cazul în intestin va lansa, pot, potrivit unor studii și să-și retragă simptome).

Hipnoza poate fi utilizat chiar și în timpul dentare intervenții ca un fel de anestezie.

Hipnoza poate fi utilizat chiar și în timpul dentare intervenții ca un fel de anestezie– Probleme psihosomatice: după mai mult de boli, experții subliniază că acest lucru poate fi legat psihologice rozpoložením omului se deteriorează, atunci când nu se simt bine. În astfel de cazuri, hipnoza poate ajuta.

Este folosit, de exemplu, în tratamentul verucilor sau a unor boli de piele (eczeme etc.), poate scapi de zgomot în urechi (tinitus) sau vă permite să rămâneți gravidă. “Eu ajut femeile care nu pot ajunge în altă stare din motive de tulburări psihice. Recent, de exemplu, klientku, care a dat naștere unui copil în vârsta de 48 de ani, în timp ce înainte de ei de ani nu a reușit să rămâneți gravidă” descrie un caz din practica Gheorghe Zíka. http://corylifes.info/

În unele țări este utilizat hipnoza în serviciile de poliție și ajută la descoperirea infracțiunilor. Și noi la ea rareori se îndreaptă. De exemplu, menționat profesorul Stanislav Fault, care, de asemenea, forenzním psiholog, ea a spus, din proprie practici caz, atunci când hipnoza a ajutat să consolideze amintirile victimei loupežného-o ambuscadă. Několikahodinový crud act femeie ar trebui în memorie agățat, dar prin hipnoza mai târziu s-a reușit dotarea cu o serie de detalii.

Atunci când nu există nici

Cu toate acestea, pe site-ul, de a crede că hipnoza poate ajuta pe fiecare și pentru toți. “Nu putem dintr-un om face cineva care nu este. Așa că, dacă cineva, de exemplu, coleric, l-am hipnoza neproměním în flegmatika blând ca un miel”, explică dr. George Zíka.

De asemenea, de aceste lucruri și veți fi sănătoși

De asemenea, de aceste lucruri și veți fi sănătoșiÎn plus, hipnoza ajută, de asemenea, în aceste cazuri, atunci când o persoană are corupt corpului: hipnoza, prin urmare, de exemplu, nevyléčíte tumora. Ia în considerare cu atenție, trebuie să hipnoza la persoanele cu grave neurologice sau boli psihice, care în unele cazuri pot dăuna. Acest lucru este valabil pentru persoanele care timp îndelungat iau antidepresive.

Dacă suferiți de dureri, și doriți să caute ajutor în tratamentul гипнотерапией, întotdeauna, mai întâi, pentru a merge cu atenție, se recomandă un sondaj, pentru a exclude cauzele fizice de durere. Apoi, trebuie să vă hypnoterapeut ajuta să facă față cu probleme, cu care medicii organismul nimic nezmohli.

Riscurile sunt minime În general, hipnoza este foarte sigură metodă de tratament, în care cel mai mare risc, că nu vă ajută să vă așa cum doriți. În cazuri excepționale, dar pot pacienților după o intervenție chirurgicală care se confruntă cu efecte secundare, de exemplu, dureri de cap, somnolență sau amețeală, anxietate sau apariția de false amintiri (inclusiv în contextul riscurilor, în special, de regresie, adică întoarcerea la copiii mai mici, care sunt concepute pentru a vă ajuta să facă față evenimentelor vieții umane – de exemplu, dacă aveți un traumatism, un fel de evenimente din copilărie).

Dacă simțiți că hipnoza poate ajuta pe tine, în primul rînd este necesar de a alege dreptul de hypnoterapeuta. Educația poate în Cehă obține psihiatri și psihologi în cadrul cursurilor de la comanda Cehe de psihiatrie de companie (care are propria cheie, hipnoza) sau Cehe psychoterapeutickou companii.

Unele hypnoterapeuti au contract medicale, companii de asigurări, astfel încât tratamentul ei poate fi retrasă din asigurare. Cu toate acestea, dacă hypnoterapeuta contract și fără posibilitatea de a neseženete, puteți alege oricare dintre cei care plătește pacientul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *